Ingen varer i kurv

Endnu ingen reaktion på henvendelse til Fodbold Fonden

Som vi kunne oplyse den 5. december 2012, har vi fra Brøndby Supporters Trust og 100-mands klubben tilskrevet de øvrige udpegede medlemmer i Fodbold Fonden med ønske/krav om et møde i netop Fodbold Fondens nye bestyrelse, hvor følgende personer er udpeget:

Udpeget af BIF’s Veteraner: Finn Petersen
Udpeget af amatørklubben: Carsten Sørensen (det andet amatørmedlem udpeges inden udgangen af 2012)
Udpeget af 100 Mandsklubben: Asger Welander
Udpeget af BIF’s Venner: Erik Stephansen
Udpeget af Brøndby Support: Lars Lehmann
Udpeget af Forældre BIF: Jørgen Pedersen

Vi har desværre ikke opnået nogen som helst reaktion fra de tilskrevne personer, hvilket naturligvis er dybt beklageligt og mærkværdigt. Mest af alt fordi der ikke os bekendt har været afholdt et konstituerende møde i Fodbold Fondens bestyrelse, siden vedtægterne for Fodbold Fonden er blevet ændret og godkendt den 3. april 2012.

At der ikke er sket konstituering af den nye bestyrelse i Fodbold Fonden, bekræftes via det centrale virksomhedsregister (CVR), hvor man får oplyst, at Fodbold Fondens bestyrelse består af Finn Petersen, Carsten Sørensen, Sten Lerche, Erik Benny Winther og Per Anders Bjerregaard.

Fra Brøndby Supporters Trust og 100-mands klubben vil vi naturligvis fortsat forsøge at få indkaldt til et møde i Fodbold Fondens bestyrelse, og vi skulle da formode, at de øvrige udpegede medlemmer måtte have en interesse i at påtage sig de opgaver som en bestyrelsespost i Fodbold Fonden måtte indbefatte – herunder at afholde møder!

I samarbejde med