Ingen varer i kurv

Brøndby Supporters Trust er et nyt og banebrydende initiativ i dansk fodbold.

Vi er en åben og demokratisk forening som arbejder for at skabe delvist fan-ejerskab af Brøndby IF og dermed opnå, at alle med et blå-gult Brøndby hjerte bliver en del af det fællesskab, som igen skal gøre Brøndby IF til en magtfaktor i dansk fodbold.

Foreningens formål er:

Stk. 1. at sikre foreningens medlemmer indflydelse i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S gennem ejerskab og fremadrettet konstruktiv arbejde som en del af klubben.

Stk. 2 At fungere som et demokratisk samlingspunkt, hvor fans, frivillige, sponsorer, amatører, aktionærer og alle dele af fællesskabet i og omkring Brøndbyernes IF kan samles.

Stk. 3. at disponere over de af foreningen ejede aktiver på den måde der bedst sikrer en bæredygtig sportslig, økonomisk og værdimæssig udvikling i Brøndby IF i overensstemmelse med foreningens værdigrundlag.

Stk. 4. at arbejde for en åben, ansvarlig og demokratisk styring af Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S, som er funderet i et bredt fællesskab, hvor hverken enkeltpersoner eller andre udemokratiske styreformer kan opnå absolut magt.