https://www.brondbytrust.dk/wp-content/themes/brondbytrust
Ingen varer i kurv

Troels Johnsen

Hvem er du?
Jeg hedder Troels Johnsen, og jeg er født i 1980 og opvokset på Vestegnen i Rødovre. Jeg har altid været fan af Brøndby IF, men begyndte at komme mere og mere fast på stadion omkring 1992. I dag arbejder jeg som web-udvikler, men har en BSc i økonomi og filosofi fra CBS og en Cand. IT i design, kommunikation og medier fra IT Universitetet.

Hvad kan du tilføre BST?
Jeg har gennem mine studier om henholdsvis filosofi og økonomi fra CBS og Design, Kommunikation og Medier fra IT Universitet en bred række af kompetencer, som gør at jeg indtil videre har været involveret i alt fra organisering, strategi, kommunikation, presse, design, layout og programmering.

Jeg ønsker at Brøndby Supporters Trust skal være en forening som omfavner alle, og som vil arbejde for at sikre alle indsigt og indflydelse i klubbens beslutningsprocesser. Jeg ønsker også at Brøndby Supporters Trust på sigt skal være garant for at Brøndby IF er en dynamisk og professionel fodboldklub, som på en ansvarlig, fornuftig og bæredygtig måde skaber resultater, som begejstrer både fans og omverden.

Hvorfor er det vigtigt at vi støtter op om BST?
I Brøndby Supporters Trust har vi en drøm om at Brøndby IF igen skal blive Nordens Bedste Fodboldklub. Vi har en ukuelig tro på, at hvis vi skal sejre, så er det nødvendigt at vi står sammen, og derfor arbejder vi for at bygge bro mellem fortiden og fremtiden og skabe et samlet og stærkt fællesskab, som alle arbejder mod samme mål. En klub hvor vi alle er sammen om Brøndby IF.

I samarbejde med