https://www.brondbytrust.dk/wp-content/themes/brondbytrust
Ingen varer i kurv

Handelsbetingelser for Brøndby Supporters Trust

Henvendelse vedr. køb

Kontaktinfo
Brøndby Supporters Trust
Gammel Kirkevej 1
2605 Brøndby
43427575
Mail: [email protected]
CVR-nr: 34542813

Betaling

Du kan vælge at betale med betalingskort hos os. Betalingen foregår via en såkaldt sikker forbindelse (SSL – Secure Socket Layer). Herved bliver alle de oplysninger, du sender, krypteret, så ingen kan læse dem. Transmissionen er godkendt af PBS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring overførslen. Betaling bliver først trukket fra kreditkort efter varen er afsendt.

Du kan betale med følgende kort:

- Dankort

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på indmelding og betaling af kontingent til foreningen. Du er efter betaling fuldgyldigt medlem i den anførte sæson/tidsperiode. Medlemsskabet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er ingen fortrydelsesret på køb af fanaktier, da dette er at betragte som en donation.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra varen er leveret på alt merchandise/logovarer. Fortryder du købet, skal du for egen regning sende varen tilbage til nedenstående adresse senest den 14. dag efter modtagelsen.

For at du kan gøre brug af returretten skal varen være intakt, ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Al originalemballage skal være vedlagt. Returnering skal ske i forsvarlig indpakning. Når du sender varen tilbage, skal den være i væsentlig samme stand, som da du modtog den.

Varer returneres til følgende adresse:

Brøndby Supporters Trust
Gammel Kirkevej 1
2605 Brøndby

Reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler ydes 24 måneders reklamationsret på alt merchandise/logovarer. Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Brøndby Supporters Trust og forklare, hvori fejlen eller manglen består.

Levering

Når du modtager en email med bekræftelse af din betaling for kontingent og indmelding i Brøndby Supporters Trust, anses ydelsen for leveret.

Køb af merchandise/logovarer anses først som leveret, når du har modtaget dine varer på den ønskede adresse. Levering sker via PostDanmark

Vi har en leveringstid på 7-14 dage fra bestillingstidspunktet.

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner og er gældende for den anførte sæson eller tidsperiode. Alle priser er inkl. dansk moms på 25%.

Fanaktier

BSTs Fan-aktier er ikke en aktie. Der er tale om en donation, der skal bidrage aktieopkøb i Brøndby I.F. Fodbold A/S.

Ved køb af en fan-aktie, kommer du derved ikke til at eje en del af Brøndby I.F. Fodbold A/S og får ingen særlige rettigheder i forhold til BST eller Brøndby IF

BSTs Fan-aktier repræsenterer derfor ikke en økonomisk værdi og er ikke tænkt som et investeringsobjekt.

Håndtering af personlige oplysninger

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Der registreres ikke oplysninger så som CPR-nr eller kort/konto-numre.

I samarbejde med