Ingen varer i kurv

Mere end 200 sæsonkort allerede solgt

På søndag starter forårssæsonen for Brøndby IF, når Randers FC kommer på besøg. Det er startskuddet på et utroligt spændende og nervepirrende forår, hvor vi på den sportslige front i fælleskab skal kæmpe for overlevelse i Superligaen.

Brøndby Supporters Trust er i besiddelse af en stor bunke af sæsonkort, som tilbydes til en særlig fordelagtig pris på blot 350 kr. – eller sammen med en fanaktie for blot 750 kr.

Vi har på to dage solgt mere end 200 sæsonkort til det livsvigtige forår på Brøndby Stadion. Det er simpelthen intet mindre end fantastisk. Vi håber selvfølgelig, at vi kan få endnu flere på stadion. Det er nu vi skal samle os om klubben, det er nu vi skal bakke op om holdet.

Køb sæsonkort til Sydsiden her:

Køb sæsonkort til Sydsiden eller Nordea sammen med en fanaktie her: (til de første 100 der køber en pakke medfølger der en gratis BST hue)

Med dit køb, så støtter du Brøndby Supporters Trust i kampen for en bedre fremtid for Brøndby IF.

Hvis man køber sit kort inden fredag kl. 12.00, kan man afhente sit kort i Brøndby Shoppen på søndag. Bestiller man efter hér, kan man hente en billet til kampen mod Randers i Hytten og ens kort vil blive sendt med posten til den oplyste adresse.

I samarbejde med