Det var det første bestyrelsesmøde i det nye år, og det første møde siden vi fik valgt to nye repræsentanter ind i bestyrelsen. Derfor gik en del af mødet med, at alle blev sat ind i, hvad der er sket i BST siden sidst.

Vi har blandt andet haft et møde med Søren Vadmand. Vi har lovet ham, at lave et oplæg omkring, hvad der kan få flere mennesker til at komme på stadion. Vi snakkede også med ham om, at åbne en fanbod under Sydsiden. Vi fik ikke umiddelbart lov, men vi udvikler et oplæg omkring fanboden og håber, at vi får lov at have boden i en prøveperiode.

Det kommercielle fanråd er kommet i gang, og har haft sit første møde. Overskriften for det kommercielle fanråd er også flere tilskuere på stadion.

Vi brugte derfor en del af mødet på at debattere hvordan vi mener, at vi kan få flere på stadion.

Vi vil gerne undersøge: Hvad efterspørger folk? Hvorfor har folk ikke sæsonkort? Er der andre grunde til at have sæsonkort end om det kan betale sig økonomisk? Hvorfor er der svenske klubber, der ikke er tæt på at vinde mesterskabet, som har udsolgt af sæsonkort.

Derudover er vi i gang med at lave en analyse af, hvordan Brøndby de sidste par år har klaret sig finansielt i forhold til de andre klubber i Superligaen.

På mødet vendte vi også muligheden for at opstarte en podcast. Et af vores mål i BST er netop at være debatskabende, hvilket en podcast vil give mulighed for. Samtidig er det et medie, der ikke kræver så meget for at komme i gang. Til gengæld kræver det nogle journalister, så udsendelserne kommer til at være værd at lytte til. Vi vil undersøge muligheden for at finde ressourcerne til at få det op og køre.

Derudover bestemte vi os for, at gå i gang med at opdatere vores hjemmeside.

Sidst, men ikke mindst vedtog vi en arbejdsplan for foråret 2016 og nedsatte arbejdsgrupper til at varetage de forskellige opgaver.

– Bestyrelsen i Brøndby Supporters Trust