cropped-logo_256px.png

Her til formiddag har Brøndby IF fremlagt regnskab for første kvartal i 2017. Og for første gang i mange år har det været særdeles positiv læsning med solid fremgang på indtægtssiden samt kraftigt formindskede udgifter. Resultatet før skat er et beskedent underskud på 2,4 millioner kroner, hvilket står i skærende kontrast til de minus 20,5 millioner, som var samme resultat forrige år. Det vækker naturligvis glæde i Brøndby Supporters Trust.

”Der er store nedgange i omkostningerne og pæne stigninger i indtægterne. Regnskabet viser klart, at man kan nå økonomisk ligevægt, hvis man fortsætter ad den kurs, der er lagt i Strategi 6.4,” siger formand Frederik Gjørup Nielsen, som i samme moment opfordrer til, at det bliver brugt som motivation til at fortsætte ad samme sti.

”Det er altafgørende, at den nuværende bestyrelse ikke begynder at afvige fra den kurs. Også selvom de markant forbedrede sportslige resultater naturligt giver blod på tanden til at forsøge at tage endnu et skridt opad.”

Flere kommentatorer har peget på muligheden for, at Brøndby IF nu kan satse på at spille med om mesterskabet i næste sæson. Frederik Gjørup Nielsen mener, at det er et urealistisk scenarie.

”Brøndby IF er nu på en kurs, der inden for en overskuelig tidshorisont kan skabe en fodboldklub, som spiller fast med i toppen og er i økonomisk ligevægt. Hvis man sætter det over styr for at jagte den lille mulighed for et mesterskab i de kommende sæsoner, så risikerer man også at sætte alt det gode arbejde, der ligger bag dette regnskab, over styr. Over tid vil en tålmodig og forsigtig tilgang bringe mere og varig succes. Det er ikke mindst vigtigt at huske på oven på en sæson, der uanset udfaldet af torsdagens pokalfinale har overgået alle forventninger. For Brøndby IF kan stå over for store udskiftninger i truppen allerede i det kommende transfervindue, og det må forventes at have sportslige konsekvenser på den korte bane. Derfor skal fokus fortsat være på den langsigtede strategi,” siger Frederik Gjørup Nielsen.

 

Yderligere kommentarer kan fås hos Frederik Gjørup Nielsen på telefonnummer 28 30 27 36.

 

BRØNDBY SUPPORTERS TRUST – SAMMEN OM BRØNDBY