cropped-logo_256px.png

2016/17 blev en sæson, vi har hungret efter i mange år. Den bedste i 11 af slagsen. Selvom metal af den fineste slags ikke kom om halsen, så glemmer vi ikke øjeblikkene fra Europa-turen over Superligaen og hele vejen til pokalfinalen.

Øjeblikkene på banen og stemningen på stadion giver tro på, at der er mere i vente. Vi fokuserer ofte på retningen for klubben, og alt det der sker uden for kampdage. Også her er der grund til optimisme. Brøndby IF’s økonomi er på en bedre kurs, end den har været i mange år, og vi ser en positiv udvikling – endda med plads til flere forbedringer, heldigvis.

Nu kommer der et langt, sejt træk, hvor økonomien skal komme endeligt i balance, kontinuiteten og udviklingen i den sportslige sektor skal fortsættes, og talentarbejdet skal have tid til at komme op på niveau igen.

Derfor er vores besked til jer medfans: hold tålmodigheden!

Fortsætter Brøndby IF det gode arbejde med Strategi 6.4, så vil mulighederne for større sportslig succes komme. Det kræver bare, at vi er tålmodige og ikke sætter alt på et bræt.

Vi har sagt farvel til en række spillere, der på hver deres egen måde har en plads i blå-gule hjerter. Vi håber og tror, at det ikke er et farvel, men et på gensyn til Kalle, Phiri, Austin og Holst!

Vi glæder os helt vildt til næste sæson og vil opfordre jer til at læse artiklen på linket i bunden. For os viser den fællesskabet i Brøndby IF i praksis. Det fællesskab er og bliver noget unikt.

Tak for denne sæson – vi ses i næste!

 

BRØNDBY SUPPORTERS TRUST – SAMMEN OM BRØNDBY
http://spillerforeningen.dk/nyheder/2017/hague-hylder-sydsiden-fansene-har-andel-i-haederen/