Siden vi startede Brøndby Supporters Trust i sommeren 2012, har vi løbet stærkt for at etablere en organisation, der kan organisere fans og aktionærer i Brøndby IF, søge indflydelse i klubben samt tage aktiv del i ejerskabet som en seriøs samarbejdspartner.

Vi ejer i dag 347.616 aktier i klubben, og det er lykkedes os at sikre fans og aktionære repræsentation i Brøndby IF’s bestyrelse.

Vi vil nu fortsætte med at udbygge vores platform for indflydelse, således at vi i fremtiden kan spille en endnu større rolle med at sikre kontinuitet, stabilitet og bæredygtig udvikling af vores fodboldklub.

Vi søger derfor frivillige, der har lyst til at arbejde med et eller flere af følgende områder:

  • Klippe vores podcast BrøndbyLyd, som vi laver i samarbejde med 3point.dk, sammen
  • Udvikle et online fællesskab på community.brondbytrust.dk (PHP-udviklere)
  • Skrive debatskabende artikler og læserbreve
  • Designe online grafik, flyers og merchandise

Som frivillig skal du kunne arbejde selvstændigt og følge dine arbejdsopgaver til dørs.

Som gengæld for din indsats tilbyder vi, at du kan komme tættere på Brøndby IF og opnå direkte indflydelse på klubbens fremtid.

Skriv til kontakt@brondbytrust.dk med en beskrivelse af dig selv, dine kvalifikationer og din motivation for at blive en del af Brøndby Supporters Trust. Husk at sende kontaktoplysninger.

Hvis du har spørgsmål omkring arbejdet, kan du også skrive til kontakt@brondbytrust.dk eller ringe til formand Frederik Gjørup Nielsen på 28 30 27 36 eller medarbejder Troels Ørum Andersen på 61 67 85 35.